Afyonkarahisar’da göreve başladığı günden itibaren şehrin tanıtımı için gece gündüz demeden çalışan, Valiliğin öz kaynaklarıyla ulusal ve uluslararası fuarlara katılım sağlanmasına tam destek veren Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı Afyonkarahisar’a her alanda tanıtmaya devam ediyor. Vali Yiğitbaşı ODAK’a yaptığı iki yıllık görev süresi değerlendirmesinde, “Berlin Turizm Fuarının masraflarını Valilik olarak biz kendi bütçemizden karşıladık. Bu fuar sonrası ise çok olumlu geri dönüşler aldık. Afyonkarahisar üstü örtülü bir hazine bu hazinenin üstünü artık açmak lazım. Bu örtüyü kaldırmak lazım artık daha çok insan tanısın. Bizde ona gayret ediyoruz” ifadesini kullanmıştı.

Örtü (2)

AFYON'DA BÜYÜK BULUŞMA

Vali Yiğitbaşı’nın destekleriyle o örtü artık kalkıyor. Vali Yiğitbaşı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Afyonkarahisar Valiliğimiz himayelerinde Zafer Kalkınma Ajansı koordinesinde Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürlüğü, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı, Zafer Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği desteğiyle şehrimize gelen uluslararası televizyon kanalları ve haber ajansları temsilcisi basın mensupları ve influencerlarla bir araya geldik. Basın mensuplarımızın katkıları ve sorularıyla zenginleşen buluşmada, mevcut çalışmalarımız ve ileriye yönelik turizm hedeflerimiz üzerine konuştuk. Katılım gösteren tüm basın mensuplarına teşekkür ederim” dedi.

Akşehir’den kaçıp Afyon’da yakalanmıştı: O cinayetten yeni detaylar! Akşehir’den kaçıp Afyon’da yakalanmıştı: O cinayetten yeni detaylar!

Örtü (2)

Kaynak: FATMA SEDA CAN