Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, AFSÜ fakülte ve sağlık hizmetleri meslek yüksekokullarının öğrenci temsilcileri ile bir araya geldi. Rektör yardımcıları, dekanlar, yüksekokul müdürleri ve daire başkanlarının da katılımıyla AFSÜ Tıp Fakültesi Mavi Salonda gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler, öneri ve görüşlerini dile getirdi.

Rektör Okumuş, AFSÜ Öğrenci Temsilcileri ile Buluştu!

Etkinlikteki konuşmasında, henüz 6. yılındaki bir üniversite olarak AFSÜ’nün kuruluşundan bu yana istikrarlı bir gelişim gösterdiğinin altını çizen Prof. Dr. Okumuş, öğrenciler tarafından iletilen tüm sorunları yakından takip ederek, imkanlar nispetinde ivedilikle çözüme ulaştırmak için gerekli adımları attıklarını söyledi. Prof. Dr. Okumuş, AFSÜ öğrencilerinin görüşlerini, önerilerini ve taleplerini dinlemek ve ihtiyaçlarını belirlemek amacıyla düzenlenen öğrenci buluşmalarının önümüzdeki dönemde de devam edeceğini sözlerine ekledi.

Rektör Okumuş, AFSÜ Öğrenci Temsilcileri ile Buluştu!

Orantısız tepkiye kınama Orantısız tepkiye kınama

Öğrenci temsilcilerinin çeşitli konulardaki önerilerini ve taleplerini Prof. Dr. Okumuş’a ve üniversite yöneticilerine doğrudan iletme fırsatı yakaladıkları etkinlik, anı fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Kaynak: FATMA SEDA CAN