Farklı sayıları bulmaya yönelik bulmacalar, konsantrasyonunuzu ve gözlem becerilerinizi test edebilmek adına mükemmel bir örnektir. Aşağıdaki bulmacada 2 rakamının arasına gizlenmiş “5” rakamını bulmanız gerekmektedir. Bu zeka oyunu kolay görünüyor, ancak asıl zorluk sadece 7 saniyede 5 sayısını bulmanız gerektiğidir. Bu zorlu mücadeleye hazır mısınız? Bol şanslar..

Resimde 2Lerin Arasina Gizlemis 5I Bulun Sadece 7 Saniye Sureniz Var 640X331

Gizli numara aramanız nasıl gidiyor?

Rakamlar arasındaki farkı hemen fark ettiniz mi yoksa konsantre olmaya çalıştınız mı? Bu heyecan verici zeka oyununda ilk bakışta “5” sayısını bulma zorluğuyla karşılaşacaksınız. 

Resimde 2Lerin Arasina Gizlemis 5I Bulun Sadece 7 Saniye Sureniz Var 47585

Bulmacayı daha fazla zorlaştırmak için bir süre sınırı eklenmiş olabilir. Sorun yalnızca tutarsız “5” sayısını bulmakta değil, aynı zamanda bu sayının nasıl temsil edildiğiyle de ilgili olabilir. Aşağıda bazı seçenekler var;

Yazı Tipi veya Stil: “Diğer 5” diğer rakamlardan farklı yazı tipiyle, kalın, italik ya da ters yazılmış olma ihtimali olabilir.

Renk: Muhtemelen diğer serilerden farklı bir renk.

Boyut: “Diğer 5” diğer sayılardan büyük ya da daha küçük olabilir.

Cevabı buldunuz mu?

Zamanlayıcının bitiş zamanına ulaşıldı. Başka bir gizli sayıyı fark ettiniz mi? Eğer bulduysanız tebrikler, görsel becerileri oldukça etkileyici.

Anlamadıysanız endişelenmeyin. Bu tür bulmacalar pratik yaptıkça kolaylaşır.

Resimde 2Lerin Arasina Gizlemis 5I Bulun Sadece 7 Saniye Sureniz Var

Yurdun bazı kesimleri için sağanak ve fırtına uyarısı! Yurdun bazı kesimleri için sağanak ve fırtına uyarısı!

Kaynak: AHMET SARLIK