Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından Ramazan ayı dolayısıyla organize edilen “Adalet Sofraları” iftar programlarının ilki yoğun katılımla gerçekleştirildi. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği programda birlik, kardeşlik ve dayanışma mesajları öne çıktı. Programa Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş ile İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Korkmaz katılarak gençlerle aynı sofrada buluştu.

“RAMAZAN PAYLAŞMA VE DAYANIŞMA AYIDIR”
İftar programında konuşan Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş, Ramazan ayının paylaşma, dayanışma ve adalet duygularını güçlendiren müstesna bir zaman dilimi olduğunu ifade etti. Gençlerin toplumun geleceği olduğunu vurgulayan Karataş, gençlerin fikirleri, enerjisi ve heyecanının hem Afyonkarahisar hem de Türkiye açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Karataş, Adalet Sofralarının yalnızca bir iftar programı olmadığını dile getirerek, kutuplaşma yerine kucaklaşmayı büyütmeyi amaçladıklarını söyledi.

“SOFRALAR HERKESE AÇIK”
Adalet Sofralarının toplumun tüm kesimlerine açık olduğunu belirten Karataş, rengi, dili, dini ve düşüncesi ne olursa olsun herkesin bu sofralarda yer bulabileceğini ifade etti. Karataş, “Bu sofralarda kimlikler değil insanlar misafirimizdir. Burada merhamet, kardeşlik ve diğergamlık vardır” sözleriyle programın temel yaklaşımını dile getirdi.

GENÇLİK KOLLARINDAN KARDEŞLİK MESAJI
İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Korkmaz ise Ramazan ayının rahmet ve bereketini paylaşmanın önemine dikkat çekerek gençleri ayrıştıran değil bir araya getiren bir anlayışla hareket ettiklerini söyledi. Korkmaz, gençlerin sorunlarını kendi sorunları olarak gördüklerini belirterek, Ramazan ayını vesile kılarak kardeşliği büyütmeye ve aynı sofralarda buluşmaya devam edeceklerini ifade etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen programda gençlerle sohbet edilerek onların düşünce ve beklentileri dinlendi. Ramazan ayı boyunca “Adalet Sofraları” buluşmalarının toplumun farklı kesimlerinin katılımıyla devam edeceği bildirildi.





