Galatasaray, Fenerbahçe karşısında derbide etkileyici bir galibiyete imza attı. Süper Lig’in 31. haftasında oynanan mücadelede sarı-kırmızılı ekip, rakibini 3-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj elde etti.

GOLLER PEŞ PEŞE GELDİ


Karşılaşmanın ilk golü 40. dakikada Victor Osimhen’den geldi. İkinci yarıda baskısını sürdüren Galatasaray, 67. dakikada kazanılan penaltıyı Barış Alper Yılmaz ile gole çevirerek farkı ikiye çıkardı. Maçın skorunu ise 83. dakikada Lucas Torreira belirledi.

FENERBAHÇE 10 KİŞİ KALDI, FIRSATI KAÇIRDI


Fenerbahçe cephesinde ise işler yolunda gitmedi. 13. dakikada Anderson Talisca penaltıdan yararlanamazken, 62. dakikada Ederson gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

ZİRVEDE FARK AÇILDI


Bu sonuçla liderliğini sürdüren Galatasaray puanını 74’e yükseltti ve en yakın rakibi Fenerbahçe ile arasındaki farkı 7 puana çıkardı. Ligde üçüncü sırada Trabzonspor 65 puanla yer alırken, Beşiktaş 55 puanla dördüncü sırada bulunuyor.

Bölgesel Lig Erkekler Final Grubu’nda Heyecan devam ediyor
Bölgesel Lig Erkekler Final Grubu’nda Heyecan devam ediyor
İçeriği Görüntüle

Kaynak: Batuhan KAÇAR