İYİ Parti Heyeti 3 Eylül’de Afyonkarahisar’da
İYİ Parti Heyeti 3 Eylül’de Afyonkarahisar’da
İçeriği Görüntüle

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde bu yıl ilk kez düzenlenen Uluslararası Sandıklı Termal ve Çamur Festivali, görkemli bir açılış programıyla başladı. Festivalin ilk gün akşam etkinlikleri, vatandaşların yoğun ilgisiyle coşkulu anlara sahne oldu.

Sandikli’da Termal Ve Çamur Festi̇vali̇ Coşkuyla Başladi (4)

Programda ilk olarak Sandıklı Yarenleri ekibi sahne aldı ve ilçeye özgü yöresel oyunları sergiledi. Büyük beğeniyle izlenen gösterinin ardından, Kültür ve Turizm Bakanlığı ses sanatçıları Uğur Demirci ve Ayten Ekin Ulu, Türk sanat müziğinin seçkin eserlerini seslendirerek festivale katılanlara unutulmaz bir akşam yaşattı.

541521093 1227345436098704 6134902345706661230 N

Etkinlik kapsamında, Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürü Yusuf Altın ve SANHÜSADER Derneği Başkanı Ahmet Yılmaz Yavuz, sahne alan sanatçılar ile Sandıklı Yarenleri ekibine teşekkür plaketi takdim etti.

Sandikli’da Termal Ve Çamur Festi̇vali̇ Coşkuyla Başladi (7)

Sandıklılı vatandaşların yoğun katılım gösterdiği festivalin ilk günü, alkışlar eşliğinde sona erdi.

Sandikli’da Termal Ve Çamur Festi̇vali̇ Coşkuyla Başladi (5)

Kaynak: GAMZE KARABULUT