Belli ki şov yapacaktı, eline yüzüne bulaştırdı...
Belli ki şov yapacaktı, eline yüzüne bulaştırdı...
İçeriği Görüntüle

Afyonkarahisar Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ve ilçe Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlükleri tarafından yükseköğretim öğrencilerine yönelik bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirildi. İl merkezi ve ilçelerde düzenlenen buluşmalarda öğrencilerle emeğin değeri, kayıtlı istihdamın önemi ve sosyal güvenliğin günlük hayattaki yeri üzerine görüşmeler yapıldı.

HAKLARINI BİLEN BİREYLER OLMALARI HEDEFLENİYOR

Gerçekleştirilen bilgilendirmelerde gençlerin çalışma hayatına adım atarken sahip oldukları hakları bilmelerinin önemine dikkat çekildi. Öğrencilerin emeklerine ve geleceklerine sahip çıkan bireyler olarak yetişmelerinin gerekliliği vurgulandı.

BİLGİLENDİRME FAALİYETLERİ SÜRECEK

SGK İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, her gencin güvenle çalıştığı, emeğinin karşılığını aldığı ve geleceğe umutla baktığı bir çalışma hayatı oluşturulması amacıyla bilgilendirme ve rehberlik faaliyetlerinin sürdürüldüğü ifade edildi.

Kaynak: GAMZE KARABULUT