Olay, Bulanık’a bağlı Meşeiçi köyü Beşevler mezrasında meydana geldi. İddiaya göre, sondaj sırasında kullanılan boru yüksek gerilim tellerine temas etti. Bu sırada bölgede çalışan Muhammed Kartal (18) ile Halil Kenco (54) elektrik akımına kapıldı.

Akıma kapılan 18 yaşındaki Muhammed Kartal olay yerinde yaşamını yitirirken, ağır yaralanan Halil Kenco için çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Kartal’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

20250828Aw526132

YARALI HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDI

Dinar’da korkunç kaza: 9 Yaralı!
Dinar’da korkunç kaza: 9 Yaralı!
İçeriği Görüntüle

Yaralı Halil Kenco, Bulanık Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kartal’ın cenazesi ise otopsi için hastane morguna götürüldü. Yaşanan olayla ilgili güvenlik güçlerinin inceleme başlattığı öğrenildi.

Kaynak: İHA