Halkbank, nakit ihtiyacı olan kişiler için dikkat çeken bir son dakika duyurusu yaptı. Halkbank’ın hızlı kredi kampanyası, nakit ihtiyacı olan kişilere anında nakit imkânı sağladı. Tüm detaylara haberimizi okuyarak ulaşabilirsiniz.

Borsa haftaya rekorla başladı Borsa haftaya rekorla başladı

HALKBANK MÜJDEYİ VERDİ

Halkbank müşterilerine yönelik promosyonlarını sık sık duyurmaya devam ederken, hızlı kredi promosyonları da öne çıktı. Özellikle son dönemde yaşanan yüksek enflasyon nedeniyle vatandaşların nakit ihtiyacının büyük olduğu Türkiye’de Halkbank, nakit ihtiyacını karşılamak isteyen vatandaşlara yönelik geri dönülemez bir kampanya duyurdu. Halkbank kampanyası kapsamında vatandaşlara 10.000 lira tutarında ödemenin anında aktarılacağı duyurdu. Hızlı kredilerde müşterilere maksimum 36 ay vadeyle 10 bin lira limit sağlanıyor. Bu limit aşıldığında anında finansman sağlanmayacaktır.  

Daha istikrarlı krediye ihtiyaç duyanlar bankanın diğer tüketici finansmanı promosyonlarından faydalanmalıdır. Hızlı Krediler, çok fazla paraya ihtiyacı olmayan ancak acil paraya ihtiyacı olan müşteriler için bir seçenektir. Bu seçeneği kullanan herkes Hızlı Kredi Başvurusu’nu kullanarak istediği kredi miktarını Halkbank’tan en kısa sürede alabilir. Halkbank’tan 10 bin lira hızlı kredi alan müşterinin maliyet hesaplaması yayımlandı. Dolayısıyla müşteri 36 ay vadede 10 bin lira karşılığında bankaya 791 lira kredi taksiti ödüyor. Bu kredinin toplam tutarı 28.000 TL’dir.

Kaynak: FADİME ÖZKARAN