Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde bu akşam başlayacak olan Millet Kupası etkinliği için tüm hazırlıkların tamamlandığı bildirildi.
Şuhut Belediyesi tarafından yapılan resmî açıklamada, “Hazırlıklar Tamam, Biz Hazırız. Millet Kupası Başlıyor. Bu akşam saat 18.30’da heyecan dolu anlar için tüm hemşehrilerimizi Millet Bahçesi’ne bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.
ÜÇ BRANŞTA MÜSABAKA
Şuhut Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen turnuvalar, Şuhut Belediyesi Millet Bahçesi Sahaları’nda gerçekleştirilecek. Etkinlik kapsamında;
5+1 Halı Saha Futbol Turnuvası,
Karma Voleybol Turnuvası
3x3 Sokak Basketbolu Turnuvası olmak üzere üç ayrı branşta müsabakalar düzenlenecek.
Maçların her akşam saat 19.00 ile 23.00 arasında oynanacağı belirtilirken, katılımcılar için sürpriz ödüller ve çeşitli sosyal etkinlikler de planlandı.
Belediye yetkilileri, tüm vatandaşları Millet Bahçesi’nde düzenlenecek etkinliklere katılmaya davet etti.