İftar programında vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Özaşkın, yemek dağıtımına da bizzat katıldı. İftar öncesinde masaları tek tek dolaşan Özaşkın, vatandaşlarla sohbet etti; özellikle çocuklar ve yaşlılarla yakından ilgilenerek gönüllere dokundu.

Başkan Özaşkın Ramazan ayında neye dikkat çekti?
Başkan Özaşkın Ramazan ayında neye dikkat çekti?
İçeriği Görüntüle

Şuhut’ta İftar Sofrasında Birlik Ve Beraberlik1

İFTAR ÇADIRI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Her yıl Ramazan ayında kurulan iftar çadırı, toplumun farklı kesimlerini aynı sofrada buluşturmaya devam ediyor. Yoğun katılımın olduğu programda, paylaşma ve dayanışma duygusu ön plana çıkarken, yüzlerce vatandaşın aynı sofrada buluşması dikkat çekti.

VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

İftar çadırında bir araya gelen vatandaşlar, organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirerek Şuhut Belediyesine teşekkür etti. Vatandaşlar, iftar çadırının Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunu en güzel şekilde yansıttığını ifade etti.

Kaynak: Gamze Karabulut