Afyonkarahisar’ın Sultandağı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kontrolden çıkarak takla attı ve şarampole devrildi. Kazada araçta bulunan sürücü E.A. ile yolcu M.A. olay yerinde hayatını kaybederken, C.A. ile 8 yaşındaki D.A. yaralandı. İhbar üzerine bölgeye jandarma, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi.

OTOMOBİL ŞARAMPOLE DEVRİLDİ
Edinilen bilgilere göre E.A. idaresindeki 34 NJK *** plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Takla atan otomobil daha sonra şarampole devrildi. Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve AFAD ekipleri yönlendirildi. Ekiplerin yaptığı incelemede sürücü E.A. ile araçta yolcu olarak bulunan M.A.’nın yaşamını yitirdiği belirlendi.

8 YAŞINDAKİ ÇOCUK DA YARALANDI
Feci kazada araçta bulunan C.A. ile 8 yaşındaki D.A. yaralandı. Araçta sıkışan yaralılar ve hayatını kaybedenler, AFAD ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren çalışması sonucu çıkarıldı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada hayatını kaybeden E.A. ve M.A.’nın cenazeleri ise olay yerindeki incelemelerin tamamlanmasının ardından Sultandağı Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

KAZAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Kazanın ardından olay yerinde güvenlik önlemleri alınırken, ekipler tarafından inceleme yapıldı. Cumhuriyet savcısının talimatıyla hayatını kaybedenlerin cenazeleri morga kaldırıldı. Kazanın kesin nedeninin belirlenmesi amacıyla başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.




