Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ilimizin sorunları Ankara’da en üst mercilerde çözmeye devam ederken bir yandan da Afyon’da gezi ve incelemelerine devam ediyor. Milletvekili Taytak, , Emirdağ Tepeköy’de magnezyum üretim tesisi olan 250 işçinin çalıştığı Kar Mineral Madencilik Genel Müdürü Mehmet Baki Ocak ile birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Zekeriya Coştu’yu makamında ziyaret etti. Taytak daha sonra ise Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı’yı makamında ziyaret ederek ilimiz ile ilgili istek ve taleplerini iletti.

İNCELEMELERDE BULUNDU

Milletvekili Taytak dün ise İscehisar İlçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Taytak İscehisar İlçesine Karamehmet Ailesi tarafından kazandırılan Karamehmet Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu. Taytak, “Karamehmet Devlet Hastanesinde hemşehrilerimizin hizmetine sunulan, son model cihazlarla donatılmış olan Acil Servis, Diyaliz ve Tomografi Ünitelerini yerinde inceleyip, tedavisi devam eden hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik” dedi. Milletvekili Taytak dün ayrıca İlimizin hayırsever iş insanlarından olan Necmettin Ayyıldız’ın hac yemeğine katıldı. Taytak, “İl Başkanımız Ahmet Kahveci, Başkan Yardımcılarımız ve İl Yönetimimiz ile birlikte Afyonkarahisar’ımızın değerli iş adamlarından Ayyıldız Mermer Sahibi Necmettin Ayyıldız Beyin Hac yemeğine katıldık. Allah ibadetlerini kabul eylesin” dedi.

81 ildeki emekliye ucuz otomobil piyangosu! Yarı yarıya düştü! 81 ildeki emekliye ucuz otomobil piyangosu! Yarı yarıya düştü!

FOTO ALTI: Karamehmet Devlet Hastanesindeki incelemeler ile hayırsever iş insanı Necmettin Ayyıldız’ın hac yemeğine Gazetemiz Kurucusu Mehmet Emin Güzbey de katıldı. >>ODAK HABER MERKEZİ

 

 

 

#afyonkarahisar #mehmettaytak #MHP #iscehisar #mehmetemingüzbey #odakgazetesi #güncel

Editör: TE Bilisim