5 yıllık hapis cezası peşini bırakmadı!
5 yıllık hapis cezası peşini bırakmadı!
İçeriği Görüntüle

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ı makamında ağırladı. Görüşmede MHP Isparta İl Başkanı Osman Gülay ve Senirkent Belediye Başkanı Hüseyin Baykal da yer aldı. Gerçekleştirilen buluşmada karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Resim

TAYTAK’TAN BAKAN GÖKTAŞ’A ZİYARET

Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ın gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında kente ilişkin konuların yanı sıra sosyal hizmet alanındaki çalışmalar da değerlendirildi. Afyonkarahisar’ın ihtiyaçları ve vatandaşlara yönelik hizmetlerin geliştirilmesine ilişkin başlıkların da görüşmenin gündeminde yer aldığı belirtildi.

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE YÜRÜYECEĞİZ”

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, görüşmenin ardından yaptığı paylaşımda birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Göktaş, “Birlik ve beraberlik içinde daha müreffeh yarınlara yürümeye devam edeceğiz” ifadelerini kullanırken, Mehmet Taytak ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

TAYTAK: “KIYMETLİ HEMŞEHRİMİZ GÖKTAŞ’I ZİYARET ETTİK”

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak da ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız, kıymetli hemşehrimiz Mahinur Özdemir Göktaş Hanımefendiyi ziyaret ettik. Nazik ev sahipliği ve samimi sohbeti için kendilerine teşekkür ediyor; çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ/M.D