Her hafta farklı bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Zeybek’e mahalle ziyaretinde AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş, Barış Dal, belediye daire müdürleri, Mahalle Muhtarı Kadir Toros ve vatandaşlar eşlik etti. Ziyarette Örnekevler Mahallesi ile ilgili planlanan çalışmalar paylaşılırken mahalle sakinlerinin de talepleri alındı. Başkan Zeybek ayrıca mahallede hizmet verecek bir büfenin de açılışını gerçekleştirdi.

“HEMŞEHRİLERİMİZİN GÖRÜŞLERİ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ”

Mahalle ziyaretlerinin önemine vurgu yapan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Hemşehrilerimizin görüşleri bizim için çok değerli. Ziyaretlerimizde teklif ve fikirlerini dinledik, dualarını aldık. Biz de her bölgemize ihtiyaç duyulan hizmetleri götürmek için gece gündüz demeden gayret ediyoruz. Afyonkarahisar’ımızda yapacağımız projelerimizi vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini alarak hayata geçiriyoruz. Yaptığımız bu ziyaretler ile hizmet ihtiyaçlarını tespit ederken, hemşehrilerimizin yaşam standartlarının yükseltilmesine katkı sağlayacak hizmetleri de istişare ediyoruz. Allah, birliğimizi daim kılsın. Vatandaşlarımızın da desteğiyle şehrimizi yarınlara daha güçlü şekilde taşıyacağız. Vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Mahallelerine yaptıkları hizmetlerden dolayı Başkan Zeybek’e teşekkür eden Mahalle Muhtarı Kadir Toros, belediyeden talep ettiği hizmetlerin yerine getirildiğine dikkat çekerek ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. >>ODAK HABER MERKEZİ

 

 

#afyonkarahisar #örnekevler #kadirtoros #mehmet #zeybek #odakgazetesi #afyonbelediyesi #güncel

Tatil bölgesinde sudan ucuza arsa fırsatı! Milli Emlak zararına satıyor! Tatil bölgesinde sudan ucuza arsa fırsatı! Milli Emlak zararına satıyor!

Editör: TE Bilisim