Rusya’nın resmi haber ajansı’nın verdiği bilgilere göre, İstanbul'da yapılacak görüşmelerin Türkiye saatiyle 10.00'da başlayacağı ve tamamen basına kapalı şekilde gerçekleştirileceği belirtildi.

Uluslararası bir haber ajansının geçtiği bilgiye göre ise, Ukraynalı bir yetkili İstanbul'daki görüşmelere dair zamanlamanın henüz netleşmediğini dile getirdi. Aynı yetkili, iki taraf arasında görüşmelerin başlayacağı saate dair resmi bir anlaşmanın bulunmadığını ifade etti.

Altın değerinde ürün piyasaya çıktı! Halk elleriyle topluyor, servet değerinde Altın değerinde ürün piyasaya çıktı! Halk elleriyle topluyor, servet değerinde

Daha önce Tahıl Koridoru Anlaşması gibi önemli süreçlerde aktif rol üstlenen Türkiye, bir kez daha uluslararası diplomaside önemli bir ev sahipliğine hazırlanıyor.

Kaynak: Mustafa Dadak