Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde yaşamını yitiren ünlü oyuncu Zafer Algöz'ün babası Cevdet Algöz (87), kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Şehidimizin defin yeri ve saati belli oldu! Şehidimizin defin yeri ve saati belli oldu!

Oyuncu Zafer Algoz

Annesi Güner Algöz'ü 8 Mart'ta kaybeden Zafer Algöz, babası Cevdet Algöz'ün de bir süredir solunum yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü Burhaniye Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdiğini duyurdu. Cenaze töreni, bugün Burhaniye Koca Camii'nde kılınan namazın ardından Geriş Mezarlığı'nda gerçekleştirildi. Cami avlusunda taziyeleri kabul eden Zafer Algöz'e, müzisyen Hüsnü Şenlendirici, yazar Can Yılmaz, oyuncular Erkan Can, Bülent Şakrak, Umut Kurt ve Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ile sanatçı dostları da destek verdi.

Babalarını Kaybetmenin Hüznü

Zafer Algöz, annesini kaybettikten sadece bir gün sonra babasını da yitirmenin acısını yaşadı. Instagram hesabından duygularını paylaşan ünlü oyuncu, "Başımız sağ olsun. Sevgili annemizin ardından 24 gün sonra babamız Cevdet Algöz'ü de kaybettik. 65 yıllık aşıklar cennette buluştular. Cekko babamızı 4 Nisan Perşembe öğle namazını müteakiben Balıkesir Burhaniye Koca Camii'nden uğurlayacağız. Geriş kabristanında defnedeceğiz. Sevenlerinin başı sağ olsun. Rabbim mekanını cennet eylesin" ifadelerini kullandı.

Kaynak: GAMZE KOÇAK