Ünlü oyuncu Gülnihal Demir, Evciler Belediye Başkanı Berrin Uğurlu’yu makamında ziyaret etti. Gerçekleşen buluşmada, Başkan Uğurlu ziyaretinden dolayı Gülnihal Demir’e teşekkürlerini iletti. Başkan Berrin Uğurlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sevgili Gülnihal Demir’e nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

GÜLNİHAL DEMİR KİMDİR?
Gülnihal Demir, 1 Ocak 1953 tarihinde Muğla'da doğmuş Türk sinema ve dizi oyuncusudur. Uzun yıllar özel bir bankada çalıştıktan sonra 50 yaşında emekli olmuş ve ardından oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Oyunculuğa geç başlamasına rağmen kısa sürede birçok yapımda yer alarak tanınmıştır.
Demir, özellikle 2006 yapımı "Dondurmam Gaymak" filminde canlandırdığı Canfeda karakteriyle geniş kitlelerce tanınmıştır. Ayrıca "Mandıra Filozofu" ve "Deliha" filmleri ile "Çocuklar Duymasın", "Zengin Kız Fakir Oğlan", "Babam Sağ Olsun" ve "Kavak Yelleri" gibi dizilerde de rol almıştır.