Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 7. Bölge Müdürü Necmettin Acar ile TCDD Taşımacılık A.Ş. Afyonkarahisar Bölge Müdürü Burhan Sait Çiftçi’yi ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında bölge illeri arasında sefer yapan trenlerin 24 saat esasına göre kontrol edildiği Trafik Yönetim Merkezi ve Telekomand Merkezi’nde incelemelerde bulunan Aktaş, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

H Tdz0 I A W4 A Az P H X

DEMİRYOLU TRAFİĞİ 24 SAAT TAKİP EDİLİYOR

Vali Aktaş, ziyaret sırasında bölge illeri arasındaki tren seferlerinin güvenli ve düzenli şekilde yürütülmesi amacıyla 24 saat esasına göre faaliyet gösteren Trafik Yönetim Merkezi ve Telekomand Merkezi’ni inceledi. Merkezlerde tren trafiğinin takibi ve yönetimine ilişkin yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Aktaş, demiryolu ulaşımının işleyişini yerinde gözlemledi.

H Tdz1 Ca W0 A Awyn5

Yücel Genç'in seçimde yarışacak Beyaz Listesi hangi isimlerden oluşuyor?
Yücel Genç'in seçimde yarışacak Beyaz Listesi hangi isimlerden oluşuyor?
İçeriği Görüntüle

AKTAŞ’A YERLİ VE MİLLİ TREN MAKETİ HEDİYE EDİLDİ

Ziyaretin sonunda Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş’a, elektrikli ilk yerli ve milli trenin maketi hediye edildi. Demiryolu ulaşımındaki teknolojik gelişmelerin de değerlendirildiği ziyarette, TCDD’nin bölgedeki çalışmaları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

H Tdz1 C4 Xo A A B Q2 W

Kaynak: FEYZA ÖZAY TOPUZ