Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in insanlarla buluşma projelerinden biri olan Halk Ekmek Fabrikası'nın açılışı büyük bir heyecan ve coşku ile gerçekleştirildi. Başkan Zeybek, bu projeyi vatandaşların talepleri üzerine hayata geçirdi. Ayrıca, 1500 metrekarelik kapalı bir alanı hareketlendirerek, çok verimli ve bereketli bir tesis oluşturdu.

Öğretmenler dikkat: İstediğiniz ilde katılabileceksiniz! Öğretmenler dikkat: İstediğiniz ilde katılabileceksiniz!

HİJYENİK VE DAHA SAĞLIKLI EKMEKLER

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, törende yaptığı konuşmada Halk Ekmek Fabrikası'nın ekonomik, hijyenik ve daha sağlıklı ekmekler üreteceğini belirtti. Vali, bu tesisin insanların temel gıda ihtiyaçlarını en uygun şekilde karşılayacağını ifade etti.

Aynı zamanda, Afyonkarahisar'da Birlik Vakfı'nın şubesi de açılıyor. Bu şubenin, Vatanını, milletini, ülkesini seven bir gençlik yetiştirmek amacıyla Milli Türk Talebe Birliği'nden bugüne Birlik Vakfı'nın çalışmalarının devamı olacağını belirtti.

Yiğitbaşı konuşmasında, "Bu iki güzel açılışta da ben aramızda bulunduğunuz için sizlere, vatandaşlarımıza, hemşehrilerimize ve bugünkü çok kıymetli misafirlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi ve sözlerine şöyle devam etti: "Bu sosyal belediyecilik anlayışının bir karşılığı olarak aynı zamanda halka hizmet, hakka hizmet düsturunun da bir anlayışı olarak hayata geçirilen bugün itibariyle Halk Ekmek Fabrikamızın da inşallah vatandaşlarımız için hayırlı bereketli ve verimli olmasını diliyorum."

Gelecekten de umutlu olan Yiğitbaşı, "İnşallah şimdiden sonra nice nice böyle vatandaşımızın taleplerine ihtiyaçlarına karşılık verecek nice açılışları böyle hep birlikte sizlerle beraber gönülden gönüle gerçekleştirmek dileğiyle Allah'a emanet olun hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı. >>TUĞBA ÖZKAN

Editör: Tuğba Özkan