Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, yönetiminde bulunduğu ilde çiftçilerle bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda, küçükbaş hayvan yetiştiriciliği yapan Gültekin Gölçük'ün çiftliğini ziyaret etti.

Vali Yiğitbaşı'na ziyaretinde Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürü Özkan Parlak eşlik etti. 

Vali Yiğitbaşı, Koyunlarla Kuzuların Buluşma Anına Tanıklık Etti

Vali Yiğitbaşı, çiftlik ziyareti sırasında otlakta yaylayan koyunların sevimli kuzularıyla buluşma anına tanıklık etti. Vali Yiğitbaşı o anları, "Anne koyunlar ile kuzuların bir araya geldikleri bu an gerçekten izlemeye değerdi. Doğanın sadeliği ve yaşamın devamı için çiftçilerimizin emeği büyük" ifadeleriyle yorumladı.

Vali Yiğitbaşı, Koyunlarla Kuzuların Buluşma Anına Tanıklık Etti

Genç Üretici Balı Sefa'nın İzinde Geleceğe Yatırım

Vali Yiğitbaşı, çiftlik ziyaretinde ailenin en genç üyesi olan Balı Sefa'nın da üretim sürecine katkı sağladığını ifade ederek hem eğitimine devam eden hem de aile işine destek olan Sefa'nın bu tutumu kendisinin mutlu ettiğini belirtti. "Gençlerimizin tarıma ve üretime olan ilgisi bizleri mutlu ediyor. Balı Sefa gibi gençlerin bu mesleği sürdürmeye istekli olmaları, geleceğe güvenle bakmamızı sağlıyor" ifadelerini kullanan Vali Yiğitbaşı, genç neslin tarım sektöründe daha fazla yer almasının önemine vurgu yaptı.

İki otomobil çarpıştı: 1 yaralı İki otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Vali Yiğitbaşı, Koyunlarla Kuzuların Buluşma Anına Tanıklık Etti

Vali Yiğitbaşı, Gölçük ailesine misafirperverlikleri ve samimi sohbetleri için teşekkürlerini ileterek, "Üreticilerimizin emeklerinin karşılığını alması dileğiyle, gelecekte de verimli işbirliklerine devam etmek temennimizdir" dedi.

Kaynak: GAMZE KOÇAK