Vali Mustafa Tutulmaz’ın Başkanlığında yapılan İscehisar Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet toplantısına İscehisar Kaymakamı Muhammet Öztabak, İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik ve Müteşebbis Heyet Üyeleri katıldılar.

 Yardımcı olmalıyız

Toplanın açılış konuşmasını yapan ve OSB toplantılarına katılma amacının sanayicilerin üretimlerini artırmak adına varsa sorunlarını gidermek olduğunu belirten Vali Mustafa Tutulmaz; “Yatırım yaparak istihdam yaratan yatırımcılarımızın yapacağı her olumlu çalışma ülkemizin refah ve huzur ortamına katkıda bulunur. Bu nedenle OSB’lerde faaliyet gösteren sanayicilerimizin üretimlerini artırmak için yaptıkları çalışmalara her bakımdan yardımcı olmalıyız. İscehisar Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesindeki yatırımcılarımızın talepleri yerine getirmek için elimizden geleni yapmalıyız. Üretimin artırılması ve daha fazla istihdam sağlanması için devlet imkânlarıyla mevcut durumun daha iyi hale getirilmesi için gayret edeceğiz.” dedi.

 Mermer fabrikasını incelediler

Daha sonra gündem maddelerinin görüşüldüğü İscehisar Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet toplantısı Vali Tutulmaz ve beraberindekilerin karşılıklı bilgi alışverişinde bulunmasıyla sona erdi. Toplantı sonrasında Vali Tutulmaz ve Müteşebbis Heyet Üyeleri İscehisar Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Ayyıldız Marble Mermer Fabrikasında incelemelerde bulunarak fabrika yetkililerinden bilgiler aldılar.

Editör: TE Bilisim