AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi İbrahim Yurdunuseven ile AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hasan Arslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 10 Ağustos 2014’te ilk kez halkın oyuyla cumhurbaşkanı seçilmesinin yıldönümü dolayısıyla sosyal medya hesaplarından mesajlar paylaştı.

14102020 122654

YURDUNUSEVEN: “MİLLETİN SÖZÜNÜN EN GÜR ÇIKTIĞI GÜN”

“Göynük Köyü Afyonkarahisar’da değil mi?”
“Göynük Köyü Afyonkarahisar’da değil mi?”
İçeriği Görüntüle

İbrahim Yurdunuseven paylaşımında, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın milletimizin iradesiyle halk oyuyla seçilen ilk Cumhurbaşkanımız olmasının yıl dönümü… O gün, Türkiye’nin demokrasi yolculuğunda milletin sözünün en gür çıktığı gündür. Milletin adamı, milletin oyuyla Cumhurbaşkanı olmuştur” ifadelerini kullandı.

Afyonkarahi Sar Hasan Arslan Ak Parti 1 12 Bıo-1

ARSLAN: “TÜRKİYE’Yİ DAHA GÜÇLÜ YARINLARA TAŞIYOR”

Hasan Arslan ise mesajında, “10 Ağustos 2014’te milletimiz, sandıkta iradesini ortaya koyarak Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı doğrudan halk oyuyla seçilen ilk Cumhurbaşkanımız yaptı. O gün, milli iradenin ve demokrasi tarihimizin dönüm noktalarından biri oldu. Liderimiz, 11 yıldır milletin emanetini kararlılıkla taşıyor; Türkiye’yi daha güçlü yarınlara adım adım ilerletiyor. Millet iradesi daima galip gelecek” sözlerine yer verdi.

Kaynak: Gamze Karabulut