Prof. Dr. Nurullah Okumuş, rektörü olduğu Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nin (AFSÜ) başarısının bir sonucu olarak, Afyonkarahisar İnternet Gazetecileri Cemiyeti'nin düzenlediği "Yüzüncü Yılda 100 Başarılı İnsan" Ödül Töreni'nde ödül kazandı.

"Yılın En'leri" adı altında düzenlenen ödül töreni, Cumhuriyetin yüzüncü yılını anmak için "Yüzüncü Yılda 100 Başarılı İnsan" temasıyla gerçekleştirildi. Törene siyaset, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Tören sırasında; Afyonkarahisarlıları ve Türkiye'nin dört bir yanından çok sayıda insan, çeşitli başarıları nedeniyle ödüle layık görüldü. Rektör Prof. Dr. Nurullah Okumuş'a ödülünü, eski Maliye, Tarım ve Köy İşleri Bakanı İsmet Attila verdi.

Prof. Dr. Okumuş, bu gurur verici ödülle ilgili olarak yaptığı konuşmada, AFSÜ'nün personeli sayesinde 2018 yılından bu yana akademik ve sağlık hizmetleri anlamında büyük ilerlemeler kaydettiğini belirtti. Okumuş, "AFSÜ, personelimizin özverili gayretleriyle Afyonkarahisar'ın önemli marka değerlerinden biri hâline gelme başarısı gösterdi. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında da AFSÜ'de yeni yatırımlarımızı ve diğer tüm faaliyetlerimizi inşallah aynı kararlılıkla ve aralıksız sürdüreceğiz. Bu çalışmalarımızın ödüle layık görülmesinden dolayı büyük onur duyuyorum" dedi.

Törenin son kısmında Prof. Dr. Nurullah Okumuş, İl Sağlık Müdürü Dr. Serhat Korkmaz, Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Buldan, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Tuncay Eroğul, Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Hazım Bozca ve OEDAŞ Afyonkarahisar İl Müdürü Cafer Demir'e ödülleri takdim etti. Bu ödül töreni, sağlık ve akademik dünyadan duygulu anılara sahne oldu.

Kanarya ve Aslan derbisinde kazanan Kanarya oldu! Kanarya ve Aslan derbisinde kazanan Kanarya oldu!

Editör: Tuğba Özkan