İş Bankası tüm müşterilerine bildirdi! Böylesi ilk kez oluyor! İş Bankası tüm müşterilerine bildirdi! Böylesi ilk kez oluyor!

Bir süredir aşk dedikodularıyla gündemde olan Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü çifti, Kenan Doğulu'nun doğum günü partisinde öpüşürken görüntülendi. Geçtiğimiz haftalarda Ali Can Ayyıldız ile yollarını ayıran Bastık, gönlünü ünlü oyuncu Tütüncü'ye kaptırdı.

Channels4 Profile-1

Birlikte Oyun İzlediler, Parti de Eğlendiler

Geçtiğimiz günlerde birlikte tiyatro oyunu izlemeye giden çift, dün akşam da Kenan Doğulu'nun İstanbul'da düzenlenen doğum günü partisine katıldı. Ünlü isimlerin akın ettiği partide, aşk dedikodularıyla sık sık gündeme gelen ikili de yer aldı. Parti boyunca oldukça eğlenen çift, bir ara dudak dudağa öpüşürken objektiflere yansıdı. Bu anlar, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve Editci Abla hesabından paylaşıldı.

Zeynep Bastik Ve Serkay Tutuncu Dudak Dudaga 17386271 2025 Amp

Chaplin Oyunu İlişkilerini Açıkladı

Serkay Tütüncü ve Zeynep Bastık'ın ilişkisi, birlikte Chaplin oyununu izlemeye gitmeleriyle ortaya çıkmıştı. Survivor yarışmasıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Tütüncü, yarışmanın ardından birçok dizi ve film projesinde yer aldı. Şimdilerde Show TV ekranlarında yayınlanan Sandık Kokusu dizisinde rol alan Tütüncü, oyunculuk kariyerine başarılı bir şekilde devam ediyor.

Kaynak: GAMZE KOÇAK