Ziraat Bankası Emeklilere Özel: Akaryakıt Kampanyasıyla Yüzde 5’e Varan İndirimler ve Bankkart Lira Hediyeleri!

Ziraat Bankası, müşterilerine yönelik son derece cazip bir kampanya ile dikkatleri üzerine çekiyor. Bankkart sahiplerine özel olarak sunulan bu kampanya, akaryakıt ve konaklama gibi birçok sektörde avantajlar sağlıyor. Özellikle de banka kartı kullanıcılarını heyecanlandıracak bu kampanya ile kart sahiplerine doğrudan para hediye ediliyor.

Çilek mesaisi başladı! Çilek mesaisi başladı!

Ziraat Bankası’nın duyurduğu bu kampanya, akaryakıt sektöründe geçerli olacak ve alınan benzin, motorin ve LPG’nin daha uygun fiyatlarla temin edilmesini sağlayacak. Kampanya kapsamında, Bankkart ile Nisan ayı boyunca Bankkart anlaşmalı akaryakıt sektöründe yapılacak 1.000 TL ve üzeri harcamalara %5 oranında (tek seferde en fazla 100 TL) olmak üzere toplamda 250 TL Bankkart Lira hediye edilecek. Bu fırsattan yararlanmak için ise 30 Nisan’a kadar zaman bulunuyor.

Kampanyaya katılmak oldukça kolay! Bankkart sahipleri, Bankkart Mobil veya SMS yoluyla “AYINSEKTORU” yazarak 4757’ye bir mesaj göndererek veya Bankkart Mobil uygulaması üzerinden “Ayın Sektörü” menüsünden kolayca katılabilirler. Bir müşterinin bu özelliğe katılması yeterlidir ve katılım, asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir.

Bankkart sahipleri, belirlenen ay içinde Bankkart anlaşmalı sektörlerden tek seferde yapacakları 1.000 TL ve üzeri işlemlerden %5 Bankkart Lira kazanabilirler. Bir müşterinin tek seferde yapacağı harcamadan kazanabileceği en fazla Bankkart Lira tutarı 100 TL olup, bir takvim ayı boyunca kazanabileceği en fazla Bankkart Lira tutarı ise 250 TL ile sınırlıdır. İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde Bankkart POS’undan yapılması gerekmektedir.

Kazanılan Bankkart Liralar, Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde kullanılabileceği gibi, alışverişlerde de ödeme olarak kullanılabilir. Bankkart sahipleri, ödeme işlemlerini hesap kesim tarihine kadar diledikleri zaman, kazandıkları Bankkart Liraları ile gerçekleştirebilirler.

Bankkart sahiplerine sunulan bu avantajlı kampanyanın detaylarına, geçmiş dönem bilgilerine ve ek kazanım bilgilerine Bankkart Mobil, İnternet Şube, Müşteri İletişim Merkezi ve Şubeler aracılığıyla ulaşılabilmektedir. İptal veya iade işlemlerinde yüklenen Bankkart Liraları geri alınırken, kullanılan tutar kredi kartına veya hesaba borç olarak yansıtılıyor. Müşterilerin özelliğe dahil olabilecek tüm kartlarının iptal edilip yenilenmemesi durumunda özellik iptal edilecektir.  

Kaynak: FADİME ÖZKARAN