İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı'nda Tolga Akalın genel başkanlık adaylığından çekildi mi? İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı'nda Tolga Akalın genel başkanlık adaylığından çekildi mi?

Toplantıda söz alan Ak Partili Belediye Meclis Üyesi Bülent Eser Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçilen Burcu Köksal'ı tebrik ederek başladı. Konuşmasında, "Hayırlı işler yapmayı Allah ona nasip etsin. İnşallah hep birlikte bu çatı altında 5 yıl boyunca güzel hizmetlere imza atarız." dedi. Ayrıca, Köksal'ın ilk talimatları hakkında da değinerek, camilerin temizliğinin önemine vurgu yaptı.

Eser'den Sosyal Medyada Yapılan Vaatlerin Değerlendirmesi

Konuşmasının devamında, Eser, Burcu Köksal'ın sosyal medya hesabındaki vaatlerini incelediğini ve düşüncelerinin benzer olduğunu belirtti. Ayrıca, vatandaşın ihtiyaçlarına dikkat çekerek, AK Parti'nin geçmişteki projelerini ve başarılarını hatırlattı.

MHP'DEN DESTEK VE İYİ DİLEKLER

MHP Belediye Meclis Üyesi Halil İbrahim Baykara da toplantıda yer alarak Burcu Köksal'a hayırlı olsun dileklerinde bulundu. MHP’li Baykara ““Biz seçimlere girerken Allah’tan her şeyin hayırlısını istedik. Hayırlısı böyle imiş, başımız gözümüz üstüne. Biz MHP olarak milli ve manevi değerlere bağlı olarak aldığınız bütün kararların, Afyon için güzel olan her kararın arkasında olacağımıza söz veriyoruz. Tekrar tebrik ediyoruz, hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN