Cumhuriyet Halk Partisi İl Kongresinin ardından Afyonkarahisar İl Başkanı seçilen Faruk Duha Erhan’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. CHP’de bir süredir devam eden “CHP Genel Başkanı değişsin ve değişmesin” diyen iki grup arasında değişim grubunda yer alan Faruk Duha Erhan’a, değişim istemeyen CHP Grup Başkanvekili Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal ziyaret etti. Değişim isteyenleri eleştiren ve “Amaçlarını bir türlü anlamıyorum” sözleriyle bilinen Milletvekili Köksal, değişim isteyen Fatih Duha Erhan’ın yanında el pençe divan durdu.

KONGREDE BAYGINLIK GEÇİRMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel Görüşecek: Tarih belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel Görüşecek: Tarih belli oldu!

CHP önceki dönem Afyonkarahisar İl Başkanlığı görevini yapan Yusuf Onur Seçme’den yana oy kullanan Milletvekili Köksal, Fatih Duha Erhan’a ziyaretindeki duruşu “Bükemediği bileğin yanında el pençe divan durdu” şeklinde yorumlandı.

Öte yandan Milletvekili Burcu Köksal, CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Kongresinde değişim isteyen Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı ve Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin’in üzerine yürüyerek baygınlık geçirmişti. Ardından Milletvekili Köksal’ın ziyaretinde birlik ve beraberlik mesajı vermesi ise dikkatlerden kaçmadı. N\S

Editör: Nurbanu Soy