ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programına katılan bir kadın, eşinin kendisini dadı Meryem ile aldattığını iddia ederek yardım istedi. Ancak, yaşananların ardından ortaya çıkan gerçekler, izleyicileri şaşkına çevirdi. Programa çıkan Meryem'in yıllar önce bir çocuğu vahşice öldürdüğü ve cezaevinde yattığı, hatta cezaevinden çıktıktan sonra cinsiyet değiştirerek Meryem adını aldığı öğrenildi.

MERYEM'İN ŞOK İTİRAFLARI

Canlı yayının ardından kuliste Esra Erol'un ekibiyle konuşan Meryem, yıllar önce işlenen cinayeti amcasıyla ilişkilendirerek şu sözlerle anlattı: "Bu durum amcamla alakalı bir durumdu. Ben de olaya zorla dahil edildim. Bu cinayeti işlemediğim kesindir. Ben cinayete iş bittikten sonra dahil oldum. Amcama kazma, kürek vermiştim. Onları almak için gittiğimde gördüm. Ben gördüğümde amcam beni direkt içeri çekti. Korktuğum için tek yapabildiğim şey ağlamak oldu. Sonra bana 'Kimseye bir şey söylemiyorsun ve çaktırmıyorsun. Gebertirim seni' dedi. Orada bu olayı benim yapamayacağım kesin. Bu olayda birinin dahil olma olasılığı yüzde 80."

Meryem ayrıca, cinayetin ardından suçu annesinin üzerine atarak kendisinin üstlendiğini ifade etti: "2 kişiye ait DNA örneği bulunmuştu. Amcam, annemin sabıkası olduğu için suçu onun üzerine yıkmaya çalıştı. Ben de annemin yapmadığını söyleyerek suçu üstlendim. Bunun da cezasını yattım. Vicdanı varsa bana yaşattıklarını ve diğer kişiye yaşattıklarını anlatsın. Allah'ından bulsun. Bu dünyada adalet sağlanamazsa bile öbür tarafta adalet onun için sağlanacak. Ben buna inanıyorum" dedi. 

Şevval Sam ve Reklamcı Sevgilisi İlk Kez Kameralara Yakalandı Şevval Sam ve Reklamcı Sevgilisi İlk Kez Kameralara Yakalandı

CİNSİYET DEĞİŞİKLİĞİ VE İDDİALARIN ARDINDAN

Meryem'in cezaevinden çıktıktan sonra cinsiyet değiştirerek ismini Meryem yaptığı ortaya çıktı. Bu durum, yayınlanan programda büyük şaşkınlık yarattı. Ayrıca, Meryem'in daha önce işlediği cinayetle ilgili iddialar da programın gündemine bomba gibi düştü.

DADI MERYEM'İN İDDİALARI

Hakkındaki iddiayı kabul etmeyen dadı Meryem, "Bu olay yaşandığında ben 16 yaşındaydım. Adli Tıp Raporu'yla kanıtlandı. Olay tamamen kazayla gerçekleşti. Annem yapmadı" ifadelerini kullandı.

Kaynak: BÜLTEN