Afyonkarahisar’da AK Partili bir Belediye Başkanı 31 Martta yapılan yerel seçimlerin ardından 2. Döneme tekrar seçildi. Seçilmesinin ardından ilçe meydanında vatandaşlara seslenen Belediye Başkanının sözleri vatandaşlar tarafından tepkiye neden oldu. Belediye Başkanı karşısına aday olanları alçaklıkla suçlarken, hadlerini bildirmekle tehdit etti.

Sultandağı Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Aldırmaz, 31 Mart Yerel seçimlerinde bir kez belediye başkanı seçildi. Seçim sonuçlarının ardından yapılan açıklamada, Aldırmaz'ın rakip partileri eleştirileri dikkat çekti.

MHP’li başkanların başarısı! MHP’li başkanların başarısı!

Seçim zaferini kutlayan AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Aldırmaz, vatandaşlarla bir araya gelerek rakip partilere yönelik sert eleştirilerde bulundu. Aldırmaz, konuşmasında, "Daha büyük bir fark bekliyorduk ancak biz eleştirilere açık bir şekilde kendi hatalarımızı görüp düzeltebilme kapasitesine sahibiz. Karşı tarafta rant peşinde koşan, çıkarcı ve alçaklar var. Onlara karşı haddini bildirmek boynumuzun borcu" dedi.

DEMOKRATİK SÜREÇ VE ELEŞTİRİLER

Başkan Aldırmaz, konuşmasını ve üslubunu daha da ileriye taşıyarak, “Demokratik süreçlerin herkes için geçerlidir. Demokraside kimse kimseye haddini bildirmez. Seçimlerdeki efendi duruşumuzu koruyarak, herkesin hakkını teslim etmek istiyoruz. Ancak karşımızdaki bazı kişiler bu durumu anlamakta güçlük çekiyor. Bizim amacımız şehrimize hizmet etmek ve herkesin haklarını korumaktır" ifadelerini kullandı.  

Kaynak: FADİME ÖZKARAN