Geçtiğimiz yerel seçimlerde Afyonkarahisar’da CHP ve İYİ Parti’nin ittifakı ile Mahmut Koçak ismi yerel seçimlere girmiş ve AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e karşı kaybetmişti. Bu ittifaktan CHP Afyonkarahisar’daki partililerin son derece rahatsız oldukları o dönem için konuşulduğu biliniyordu. CHP bu noktada bir ittifak adayıyla seçimlere girmenin hata olduğunu anlamış olacak ki bu yerel seçimlerde kendi adayıyla girmesi ihtimaller arasında görünüyordu.

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal’ın belediye başkanlığı adaylık durumu daha önce de Afyonkarahisar gündemini meşgul etmişti. Günümüzde ortaya atılan bu iddiayı destekleyen bir kulis bilgisini sadece ODAK okuyucuları olarak sizlerle paylaşıyoruz.  Kulis bilgisine göre CHP Genel Başkanı Özgür Özel Afyonkarahisar’a yerel seçimlerde aday olarak Milletvekili Köksal’a hazırlan dediği yönünde.

Temmer’in patronu cezaevinden yazdı; ‘BANA KUMPAS KURDULAR’ Temmer’in patronu cezaevinden yazdı; ‘BANA KUMPAS KURDULAR’

Yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Belediye Başkan Adayının Burcu Köksal olma ihtimali kuvvetle muhtemel olduğu öğrenildi. Milletvekili Köksal bu kulis bilgisini ODAK’a doğruladı. ODAK ÖZEL HABER

Editör: Fadime Özkaran