CHP Afyonkarahisar eski İl Başkanı Dr. Kemal Demirkırkan, Merkez İlçe Kongresinde konuştu. Demirkırkan, “CHP en azından bazıları en azından demokrasiyi hala bazıları içine sindirememiş” diyerek yaşanan kavgaya işaret etti. Burcu Hanım… Konuşmalarında diyor ki hükümet zam yaptı. İşçimiz eziliyor. Emeklimizin işi zor” dedi.

SEÇİME KARIŞMALARINI İSTEMİYORUZ

“18 kongredir birlikte dolaşıyoruz” diyen Demirkırkan, “Sorunumuz budur. CHP’nin üyeleri Burcu Köksal’a AKP’ye kök söktürsün diye oy verdi. Gecenin bir yarısında delegeleri arayıp oy vermeyeceksen gelme demek nedir? Ben böyle Grup Başkanvekilini tanımıyorum. Biz milletvekilinin şoförünün, eşinin, danışmanının, akrabalarının seçime karışmasını istemiyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel Görüşecek: Tarih belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel Görüşecek: Tarih belli oldu!

BİZLER MASA BAŞINDA ÇALIŞMIYORUZ

Demirkırkan’ın bu konuşması üzerine bazı partililer, Demirkırkan’ın konuşmasını bitirmesini isteyerek, “Bizler çiftçiyiz, daha tarlada evimizde çalışacağız. Bizler masa başında çalışmıyoruz. Lütfen kısa konuşma yapalım” diyerek tepki gösterdi.  GÖKHAN KOCAASLAN

Editör: Fadime Özkaran