Makam aracıyla uyuşturucu sevkiyatı iddiası!
Makam aracıyla uyuşturucu sevkiyatı iddiası!
İçeriği Görüntüle

İddiaya göre, Cami Şerif Mahallesi Uray Caddesi'nde yürüyen bir kişinin arkasından yaklaşan kasklı iki şüpheli, mağdurun yüzüne sprey ve göz yaşartıcı madde sıkarak etkisiz hale getirdi. Şüpheliler, içerisinde 250 bin dolar bulunduğu öne sürülen çantayı alarak hızla olay yerinden uzaklaştı. Yaşanan panik anları çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilirken, saldırganların kısa sürede gözden kaybolduğu görüldü.

ESNAF YAŞANANLARI ANLATTI

Olay sırasında bölgede bulunan esnaf Hayati Çimen, iki kişinin hızla koşarak önünden geçtiğini belirterek, ilk anda yaşananların ne olduğunu anlayamadığını söyledi. Çimen, arkadaki şüphelinin elinde siyah bir tabanca bulunduğunu, diğer kişinin ise kask taşıdığını ifade ederek, "Hangisinin polis, hangisinin şüpheli olduğunu ayırt edemedim. Kısa süre sonra ekip araçlarının olay yerine gelmesiyle kaçan kişilerin şüpheli olduğunu anladım. Polis olabileceklerini düşündüğüm için herhangi bir müdahalede bulunmadım." dedi.

POLİS ŞÜPHELİLERİN PEŞİNDE

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri olay yerinde inceleme başlatırken, güvenlik kamerası görüntüleri de delil olarak incelemeye alındı. Kimlikleri henüz belirlenemeyen şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürerken, çantada bulunduğu öne sürülen para miktarı ve gaspın tüm ayrıntılarının yürütülen incelemenin ardından netlik kazanacağı bildirildi.

Kaynak: İHA