Jandarma Genel Komutanlığı'nın köklü tarihinden bugüne kadar geçen 183 yılın ardından, 9 Aralık tüm yurt genelinde "Uzman Jandarmalar Günü" olarak anılıyor.

Bu anlamlı günde, vatan aşkıyla görev yapan, Türk bayrağını gururla taşıyan ve Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlığına olan sadakatleriyle öne çıkan Jandarmaların fedakarlıkları övgülerle anılıyor. Yurdun dört bir yanında operasyonlarda, asayişin sağlanmasında ve zorlu coğrafyalarda gece gündüz demeden hizmet veren Jandarmalar, bugün milletin şükranlarıyla anılıyor.

Bu özel gün vesilesiyle, görevlerini büyük bir özveri ile yerine getiren, karşılaştıkları tüm zorluklara rağmen ülkesine, bayrağına ve bağımsızlığına sadık kalan Jandarma personelinin "9 Aralık Uzman Jandarmalar Günü" yürekten kutlanıyor. Jandarmanın çalışmaları, vatana hizmeti ve fedakarlıkları, tüm toplum nezdinde takdirle karşılanmakta ve bu özel günün anlamı derinleşerek yaşanmaktadır.

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayında Genel Başkanlık Seçimi 3. Tura Kaldı! İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayında Genel Başkanlık Seçimi 3. Tura Kaldı!

9 Aralık Uzman Jandarmalar Günü, jandarma teşkilatının kıymetini ve önemini bir kez daha hatırlatırken, Türk Jandarmasının tarihine ve bugüne kadar sergilediği üstün çabaya da ışık tutuyor. Jandarma personeli ve onların kahramanlık dolu hizmetlerinin takdir edildiği bu gün, tüm Türkiye'de sevgi, saygı ve minnetle anılmakta.

Editör: Tuğba Özkan