Bu kurs sayesinde Sadıkbey Mahallesi'nde yaşayan öğrenciler, kendi aileleri ve kendileri için elbise dikme becerisine sahip olmaya başladılar.

Bu başarı, öğrencilerin emeklerinin ve Halk Eğitim Merkezi'nin destekçilerinin bir sonucu olarak değerlendirildi. Kurs eğitmeni Emine Gezer, öğrencilerin özverili çalışmalarını övdü ve elbiselerinin kalitesinden memnuniyetini dile getirdi. Öğrenciler de, bu kurs sayesinde yeni bir beceri kazandıklarını ve artık kendi ihtiyaçlarını karşılamak için hazırlık yapabileceklerini söylediler.

BÖLGEYE KATKISI BÜYÜK

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Semra Güzbey ise Sadıkbey Mahallesinde yapılan bu kursun bölgedeki insanlara büyük bir fayda sağladığını belirtti. Kendi elbiselerini dikme yeteneği sayesinde öğrencilerin maliyetlerini azalttıklarını ve daha güzel ve kişiselleştirilmiş elbiseler giydiklerini ifade etti. Ayrıca, bu kursların insanlara yeni iş fırsatları ve meslekler sunabileceğini de vurguladı.

Başkan Köksal: “Gençlik meclisini oluşturacağız” Başkan Köksal: “Gençlik meclisini oluşturacağız”

Sadıkbey Mahallesi'nde Halk Eğitim Kursunun başarısı, bölgedeki insanlara umut ve ilham kaynağı oldu. Artık kendi elbiselerini dikme becerisine sahip olan öğrenciler, maddi anlamda tasarruf sağlamanın yanı sıra özgün ve kişisel tarzlarını yansıtan elbiseler tasarlayabilecekler. Bu kurs sayesinde hayatlarına yeni bir anlam kattıklarını belirten öğrenciler, daha önce sahip olmadıkları bir yeteneğe kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söylediler. >>HABER: NURBANU SOY

 

 

#halkeğitimmerkezi #sergi #semragüzbey #sadıkbey #eğitim #kursiyer #terzi #afyon #odakgazetesi

Editör: TE Bilisim