Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesinde kapsamlı yenileme çalışmaları tamamlanan acil servis bölümü yeniden hizmete girdi. AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Aslan’ın göreve gelmesinin ardından üniversite hastanesinde hayata geçirilen yenilikler kapsamında baştan sona yenilenen acil servis, modern ve işlevsel yapısıyla hasta kabulüne başladı.

İl Genel Meclisinde taşınmazlarla ilgili iki önemli madde!
İl Genel Meclisinde taşınmazlarla ilgili iki önemli madde!
İçeriği Görüntüle

ACİL SERVİS YENİ YÜZÜYLE HİZMETE GİRDİ

Restorasyon ve yenileme çalışmaları süresince geçici bir birimde hizmet veren acil servis, yapılan çalışmaların tamamlanmasının ardından yeniden açıldı. Yenileme kapsamında hasta karşılama alanları, danışma bölümleri ve bekleme salonları baştan aşağı elden geçirilerek çağdaş bir görünüme kavuşturuldu.

REKTÖR ASLAN VE YÖNETİM SAHADA İNCELEME YAPTI

AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Aslan, AFSÜ Başhekimi Aydın Balcı ve hastane yönetimiyle birlikte hizmete açılan acil serviste incelemelerde bulundu. Rektör Aslan’ın yenilenen alanları gezerek yetkililerden bilgi aldığı, acil servisin hasta ve hasta yakınlarına daha konforlu ve hızlı hizmet sunacak şekilde planlandığını ifade ettiği belirtildi.

Kaynak: FEYZA ÖZAY TOPUZ