Afyonkarahisar’da yerel seçim öncesi siyasetin nabzı yükseliyor. Siyasi partiler 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için belediye başkan adaylarını açıkladı. Son olarak ise kamuoyunda merak edilen AK Parti’nin belediye başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay ismi oldu.

Hüseyin Ceylan Uluçay

ULUÇAY SÖZÜNÜ TUTTU

Adayların açıklanmasının ardından da adayların seçim çalışmaları başladı. Dün AK Parti’nin Ankara’da gerçekleşen aday tanıtım toplantısında ismi verilen Hüseyin Ceylan Uluçay, zamanın önemine vurgu yaparak sabahın ilk ışıklarıyla birlikte soluğu türbelerde aldı.

Hüseyin Ceylan Uluçay

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan’ın eşlik ettiği ziyarette Abdurrahman Mısri, Sahipler Sultan ve Zülali Cami türbelerini ziyaret edere hayır dualarında bulundu. Uluçay bu ziyaretinin ardından Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nı daha sonra da uzun çarşı esnafını ile bir araya geldi.

Hüseyin Ceylan Uluçay

‘’Gece gündüz demeden çalışacağız’’ diyen Uluçay’ın bu hızını görenler ‘Uluçay sözünü tuttu’ yorumları yaptı.

SEZER KÜÇÜKKURT HIZLI BAŞLADI

Milliyetçi Hareket Partisi’nin belediye başkan adayı Sezer Küçükkurt ise hızlı başladı.

Sezer Küçükkurt

MHP Afyonkarahisar İl Teşkilatıyla oldukça yoğun bir tempo yaşayan Küçükkurt, şimdiye kadar Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Genel Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, Afyonkarahisar OSB Başkanı Bekir Yeşilay, Ülkü Ocakları, MÜSİAD Başkanı Ercan İşlek ve ESOB Başkanı Cengiz Üstün’ü ziyaret etti bile.

Sezer Küçükkurt

Başkan Menteş 19 Mayıs Mesajı Yayınladı Başkan Menteş 19 Mayıs Mesajı Yayınladı

KÖKSAL, AĞIR İLERLİYOR

Cumhuriyet Halk Parti’sin adayı CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal ise seçim çalışmaları ağırdan alıyor.

burcu köksal

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimler Derneği Afyonkarahisar Şubesini ziyaret eden Köksal’ın henüz herhangi bir kurum veya STK’ya ziyareti bulunmuyor. Köksal, geçtiğimiz hafta Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap’ın annesinin cenaze törenine katılıp başsağlığı dilemişti.

burcu köksal

Kaynak: NURBANU SOY