Türk Hava Yolları, Afyonkarahisar'ın eşsiz tarihi ve kültürel zenginliklerini tanıtmak amacıyla özel bir tanıtım filmi çekti. Ünlü oyuncu Melis Sezen'in rol aldığı bu filmde, Afyonkarahisar'ın turistik değerleri ön plana çıkarıldı.

AFYONKARAHİSAR'IN TARİHİ VE TURİSTİK DEĞERLERİ

Afyonkarahisar'ın tarihi ve turistik mekanları, Türk Hava Yolları'nın çektiği tanıtım filminde geniş bir şekilde yer buldu. Ankara'dan Eskişehir'e uzanan Frig Vadisi'nin güzellikleri, Karahisar Kalesi, tarihi sokaklar, gastronomi lezzetleri, lokum, Mevlevihane ve Türbe Cami, Ulucami, Frig Vadisi, Ayazini Metropolisi ve Emre Gölü filmde öne çıkan mekanlar arasında yer aldı.

Whatsapp Görsel 2024 05 23 Saat 17.22.38 9E0F0069Kkkkkkkkkkkkk

GÜMÜŞHAN'DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Tanıtım videosu büyük beğeni topladı. Zafer Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği Başkanı Ali Gümüşhan, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat'a teşekkürlerini iletti. Gümüşhan, “Bu harika tanıtım filmini izlerken gurur ve duygusallık hissetmemek mümkün değil. Termal, gastronomi, tarih ve kültür şehrimiz Afyonkarahisar'ın, Madrid'de milli gururumuz Turkish Airlines tarafından tanıtılması bizlere büyük mutluluk verdi” dedi. Türk Hava Yolları'nın hazırladığı bu tanıtım filmi, uçaklardaki ekranlarda ve firmanın yurtdışı satış ve pazarlama faaliyetlerinde kullanılacak.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN