Konuyla ilgili ODAK'a konuşan İnşaat Mühendisi Mustafa Akalın, Battal Gazideki arsaların sahibi olduklarını ve bu arazilerin dedelerinden kalan miraslar olduğunu belirtti. Akalın, sahibi oldukları arazilerin daha önceden Erenler Bölgesine ait olduklarına dikkat çekerek,  arazilerin belediye tarafından Battal Gazi Mahallesi'ne dahil edilerek imara açıldığını ifade etti. Ancak, buna rağmen hiçbir altyapı çalışması yapılmadığını ve bölgenin halen bakımsız olduğunu belirti.

Hhhhh

Yaralı Afyonlu askerin son durumu! Yaralı Afyonlu askerin son durumu!

Akalın, vergi konusunda yaşanan şaşkınlığı dile getirerek, yıllık vergilerinin bir anda astronomik rakamlara çıkmasına anlam veremediklerinin altını çizdi. Belediyenin bu vergilendirme politikasına itiraz ettiklerini fakat karşılarında muhatap bulamadıklarını söyledi. Ayrıca, vergilendirmenin adil olmadığını ve mahalledeki diğer vergi miktarlarıyla kıyaslandığında aralarında uçurum olduğunu söyledi.

A Z S X D F G H J M K

Bu durumdan etkilenen yüzlerce vatandaşın mağdur olduğunu ve belediyeden bu konuda çözüm beklediklerini dile getiren Akalın, yaşananların meclise taşınması veya yeni bir komisyon kurulması gerektiğini belirtti.

Err A S D E R F T G Y U I O

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ