2023-2024 Akademik Yılı Öğrenci Kulüp ve Toplulukları Tanıtım Günü etkinliğini, AFSÜ Sağlık, Spor ve Kültür Daire Başkanlığı ve paydaş kamu kurumlarının işbirliği ile düzenlendi ve Zafer Sağlık Külliyesi Tören Alanı'nda gerçekleşti.

Etkinlik, AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Adem Aslan ve Prof. Dr. Ümit Dündar, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Çevre, Afyonkarahisar Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Mustafa Oruç'un katılımıyla renklendi.

Kocatepe Tarih Günlerinin Dördüncüsü Gerçekleştirildi! Kocatepe Tarih Günlerinin Dördüncüsü Gerçekleştirildi!

Öğrenciler, kulüp ve toplulukları tanıttıkları ve yeni üye kayıtları gerçekleştirdikleri bu etkinlik kapsamında, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Dündar ve Prof. Dr. Aslan'ın da stantları ziyaret ettiği görüldü. Ardından Rektör Prof. Dr. Okumuş etkinlik alanına gelerek, , Gençlik ve Spor İl Müdürü Kasapoğlu; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Oruç ile kulüp ve topluklar ile paydaş kurumların stantlarındaki katılımcılarla sohbet etti.

Rektör Prof. Dr. Okumuş, AFSÜ'nün öğrencilerine sunduğu olanakları ve öğrencilerin kendilerini sosyal ve kültürel anlamda geliştirmelerinin önemini vurguladı. Etkinlikte emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür etti.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Satranç ve Masa Tenisi Turnuvalarında dereceye girenler de etkinlikte ödüllendirildi. Muhammet Talha Bakır, Nuri Candan ve Birkan Susam masa tenisi turnuvasında ödül alırken, Doç. Dr. Cemal Kasnak, Ramazan Korkmaz ve Nuri Candan satranç turnuvasında başarı gösterdi.

Etkinlik boyunca ücretsiz ikramların sunulduğu ve öğrencilerin birçok sportif etkinliğe katıldığı görüldü. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği bu etkinlik, AFSÜ'nün öğrenci etkinliklerindeki başarısını bir kez daha ortaya koydu. \\T.Ö

Editör: Tuğba Özkan