İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay, görevi başında bulunan personeli ziyaret etti. Her yerde her koşulda vatandaşların huzur ve güvenliği için büyük özveriyle çalışan personele teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.

mahmut ay

Yeni yıl için bir mesaj yayınlayan İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay, “Acı tatlı olayları, sevinçli ve hüzünlü anılarıyla 2023 yılını geride bırakıyor, yeni umutlarla, huzur ve güven içerisinde 2024 yılına girmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yılda Türkiye’nin huzuru, Afyonkarahisar’ımızın huzuru için suç ve suçluyla mücadele asla taviz vermeden yolumuza daha güçlü ve daha emin adımlarla devam edeceğiz” dedi.

İşte Türkiye Belediyeler Birliği'ni temsil edecek Afyon’daki delegeler! İşte Türkiye Belediyeler Birliği'ni temsil edecek Afyon’daki delegeler!

mahmut ay

AYNI AZİM VE KARARLILIKLA

Milli birlik ve beraberlik ruhuyla çalışmaya devam edeceklerine vurgu yapan Müdür Ay, “Emek ve sabınr isteyen bu zorlu süreçte bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan kıymetli vatandaşlarımıza desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyor yine aynı azim ve kararlılıkla, milli birlik ve beraberlik ruhuyla daha büyük başarılara imza atacağımıza canı gönülden inanıyorum.

mahmut ay

Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın ülkemize, milletimize, Afyonkarahisar’ımıza ve tüm teşkilat mensuplarımıza aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ediyor. Bu vesileyle aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum” dedi. 

Kaynak: AHMET IŞIK