Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekilleri, Afyonkarahisar’ın dört bir yanında vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları yerinde dinleyecek. Çalışma programı öncesinde CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığında bir basın açıklaması gerçekleştirildi.

Basın toplantısının ardından milletvekilleri, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, kentin mevcut sorunları ve devam eden projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

AFSÜ Akademisyenine Almanya’dan Uluslararası En İyi Makale Ödülü
AFSÜ Akademisyenine Almanya’dan Uluslararası En İyi Makale Ödülü
İçeriği Görüntüle

77615696 5D84 4Dc8 Ada0 4511275Dc50E

Programa katılan milletvekilleri arasında Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap ve Uşak Milletvekili Ali Karaoba yer aldı. CHP heyeti, kent genelinde yapacakları ziyaretlerde hem vatandaşların taleplerini hem de çözüm önerilerini değerlendireceklerini ifade etti.

Kaynak: FEYZA TOPUZ