Durak Başkanı cinayetinde yeni gelişme! Zanlılar geniş güvenlik önlemleriyle adliyeye getirildi
Durak Başkanı cinayetinde yeni gelişme! Zanlılar geniş güvenlik önlemleriyle adliyeye getirildi
İçeriği Görüntüle


Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, AK Parti 27. Dönem Niğde Milletvekili Selim Gültekin ile AK Parti 27. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir'i kabul etti. Gerçekleşen buluşmada çeşitli konular ele alınırken, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

GÜNDEMDE ÇEŞİTLİ KONULAR VARDI

Başkan Burcu Köksal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, AK Parti 27. Dönem Niğde Milletvekili Selim Gültekin ve AK Parti 27. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir ile bir araya geldiklerini belirtti.

KARŞILIKLI GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

Ziyarette, güncel konular üzerine değerlendirmeler yapılırken, Başkan Köksal paylaşımında, "AK Parti 27. Dönem Niğde Milletvekilimiz Selim Gültekin ve 27. Dönem Kahramanmaraş Milletvekilimiz Ahmet Özdemir ile görüş alışverişinde bulunduk." ifadelerine yer verdi. Görüşme, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla tamamlandı.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ