Afyonkarahisar’ın Başmakçı ilçesinde, 2024–2025 eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla öğretmenlerle istişare toplantısı düzenlendi.
Başmakçı İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Filiz ve Şube Müdürü İbrahim Çetin, Atatürk Ortaokulu ile Başmakçı Şehit Hakan Köroğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi.
Gerçekleştirilen toplantılarda, geride bırakılan eğitim-öğretim yılına ilişkin genel değerlendirmeler yapılırken, eğitim sürecine dair görüş alışverişinde bulunuldu.
Müdür Filiz, öğretmenlerin yıl boyunca gösterdiği özverili çalışmalar için teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.
Toplantılar, yeni eğitim öğretim yılı için yapılabilecek iyileştirme ve planlamalara yönelik önerilerin paylaşılmasıyla sona erdi.