Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlikte, Afyonkarahisar İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Nedim Aslan katılımcılara hitap ederek projenin önemine dikkat çekti.
Program, İl Müftü Yardımcısı Tuğba Anatoprak koordinasyonunda gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında İl Müftü Yardımcısı Sinan Cansever tarafından öğrencilere cami adabı ve cami kültürü hakkında bilgilendirme yapıldı.

ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARINA VURGU
Günün devamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan çeşitli oyun ve aktivitelerle çocuklar eğlenceli anlar yaşadı. Tarihi caminin manevi atmosferinde bir araya gelen öğrenciler, hem öğrenme hem de sosyalleşme fırsatı buldu.
İkramlarla sona eren etkinlikte, projeye katkı sunan kurum ve kuruluşlara teşekkür edilirken, sahada görev yapan manevi danışmanlar, gençlik koordinatörleri, imam-hatipler ve yardımcı personelin özverili çalışmalarına vurgu yapıldı. Yetkililer, ÇEDES Projesi kapsamında düzenlenecek yıl sonu etkinliklerinin öğrencilerin değerler eğitimi, sosyal gelişimi ve kültürel farkındalıklarının artırılmasına katkı sağlamaya devam edeceğini belirtti.



