Çobanlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Göksel Koçluk, beraberindeki Atatürk İlkokulu idarecileri, öğretmenleri ve ana sınıfı öğrencileriyle birlikte Çobanlar İlçe Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Sağlık çalışanlarının özel haftasını kutlamak ve özverili çalışmalarına teşekkür etmek amacıyla düzenlenen ziyarette duygusal ve neşeli anlar yaşandı.
MİNİK ELLERDEN BÜYÜK TEŞEKKÜR
Ziyaret sırasında ana sınıfı öğrencileri, kendi elleriyle hazırladıkları çiçekleri ve sevgi dolu mesajları doktor, hemşire ve hastane personeline takdim etti. Sağlık çalışanları, minik öğrencilerin sürpriz ziyareti karşısında büyük mutluluk yaşadı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Göksel Koçluk, ziyaretin önemine değinerek, “Sağlığımızı emanet ettiğimiz, gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışan sağlık personelimizin Dünya Sağlık Haftası’nı kutluyoruz. Bugün burada minik öğrencilerimizle birlikte hem onlara sağlık bilincini aşılamak hem de fedakâr çalışanlarımıza teşekkür etmek istedik” ifadelerini kullandı.
EĞİTİM VE SAĞLIK EL ELE
Atatürk İlkokulu idareci ve öğretmenlerinin de yer aldığı ziyarette, kurumlar arası dayanışmanın önemine dikkat çekildi. Hastane yönetimi ve personeli ise nazik ziyaret dolayısıyla memnuniyetlerini dile getirerek İlçe Milli Eğitim Müdürü Göksel Koçluk’a ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
Ziyaret, günün anısına çektirilen toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.



