Afyonkarahisar’da Emirdağ-Bolvadin karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan bir otomobilin refüje girerek devrilmesi sonucu biri bebek olmak üzere 3 kişi yaralandı. Kaza sonrası bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

DİREKSİYON HAKİMİYETİ KAYBEDİLDİ
Edinilen bilgilere göre kaza, Emirdağ-Bolvadin karayolu Kutlu köyü kavşağı yakınlarında yaşandı. H.C. idaresindeki 42 BAL *** plakalı otomobil, sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı ve refüje girerek devrildi. Kazada sürücü H.C. ile araçta bulunan T.C. ve 1 yaşındaki bebek G.H.C. yaralandı.

EKİPLER HIZLA MÜDAHALE ETTİ
Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Bolvadin Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili jandarma ekiplerince inceleme başlatıldığı bildirildi.




