Salı Pazarı’nın ardından ilçenin ikinci büyük pazarı olarak hizmet vermeye başlayan yeni pazar alanı, uygun fiyatlarıyla daha ilk gününde yoğun ilgi gördü. “Bölgenin en ucuz pazarı” sloganıyla açılan Cumartesi Pazarı, vatandaşlardan tam not aldı.

Cumartesi Pazarı’nı sabahın erken saatlerinde ziyaret eden Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, tezgahları tek tek gezerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Koyuncu, alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet ederek talep ve görüşlerini dinledi.
Yeni pazar uygulamasının hem vatandaşların bütçesine katkı sağlayacağını hem de ilçe ekonomisine canlılık kazandıracağını belirten Başkan Koyuncu, vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.





