Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, elektrikli hizmet aracı kampanyasına bir destek de iş insanı Sadık Aydoğan'dan geldiğini duyurdu.

Başkan Koyuncu, Halkla Neden Buluştu? Başkan Koyuncu, Halkla Neden Buluştu?

Go K05N X E A A4Gm X

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere elektrikli araç hibe eden iş insanı Sadık Aydoğan’a teşekkür etti.

Belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere iş insanı Sadık Aydoğan’ın hibe ettiği elektrikli aracın, çevre dostu bir çözüm sunduğunu belirten Koyuncu, bu desteğin Emirdağ için büyük bir kazanç olduğunu ifade etti. Koyuncu, “Belediye hizmetlerinde kullanılacak elektrikli aracı hibe eden hemşehrimiz Sadık Aydoğan’a teşekkür ediyorum. Bu gibi katkılar, hem çevremize hem de ilçemize önemli bir değer katmaktadır” dedi.

Go K05L3 Ww A Aa93F

Belediye hizmetlerinde kullanılacak elektrikli aracı hibe eden hemşerisi Sadık Aydoğan’a teşekkür eden Başkan Koyuncu, bu değerli katkının Emirdağ’a büyük fayda sağlayacağını belirtti.

Kaynak: GAMZE KARABULUT