Tatil bölgesinde sudan ucuza arsa fırsatı! Milli Emlak zararına satıyor! Tatil bölgesinde sudan ucuza arsa fırsatı! Milli Emlak zararına satıyor!

Türkiye'de ve dünyada çeşitli güzellik yarışmaları yapılırken, bu sefer de trans bireylerin düzenlediği güzellik yarışması yapıldı. Her ne kadar Türkiye’de çok yaygın olmasa da dünya genelinde belirli topluluklar arasında zaman zaman bu tür yarışmalar yapılmakta.

Örneğin geçtiğimiz yıllarda İstanbul LGBT Dayanışma Derneği’nin ‘Sen Yoksan Çok Eksiğiz’ sloganıyla düzenlediği etkinlik çerçevesinde bir yarışma düzenlenirken yarışmaya bir Türk de katılım sağlamıştı. Türkiye'nin ilk trans güzeli de Yankı Bayramoğlu olmuştu.

Şimdi ise Antalya'daki bir gece kulübünde tamamı trans bireylerden oluşan "Akdeniz Güzeli" yarışması düzenlendi. Düzenlenen yarışma sosyal medyada büyük tepki uyandırdı. Yarışmayı gören sosyal medya kullanıcıları iki farklı tarafa ayrıldı. Bir kesim bu duruma tamamen karşı bir tavır sergilerken diğer kesim “Her kes istediğini yapabilir özgür bir ülkede yaşıyoruz” dedi.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ